Hvem er jeg?

Jeg hedder Anissi Thorndal Abu-Ghazaleh. Jeg er kommunikationsrådgiver, cand.mag i retorik og enmandshær i Ghazaleh Communication.

Min erfaring er baseret på kommunikationsopgaver for en række forskellige organisationer. Jeg har rådgivet både fagforeninger og medicinalvirksomheder – hvor jeg bl.a. har udviklet og eksekveret kulturforandringsprogram for tusind medarbejdere. Jeg har undervist ingeniører såvel som pædagoger og folketingsmedlemmer.  Og så har jeg leveret tekstopgaver til alt lige fra et konsulenthus’ strategiavis og til kommunens ungeindsats på Christiania. Her kan du se, hvem jeg har hjulpet i tidens løb.

Jeg underviser fra tid til anden i retorik på Københavns Universitet. Det er også her, jeg har min kandidatgrad fra: Retorik med tilvalg i bl.a. procesledelse. Retorikere nyder ofte at fremhæve, at vi har et praktisk fag med vægt på udførelsen. Vi kan altså ikke kun analysere, hvordan tingene bør være; vi kan også helt konkret bringe dem derhen. Faget har udstyret mig med en bugnende værktøjskasse, som jeg trækker på i hver eneste opgave.

Når jeg ikke tegner på tavler og tamper i tastaturet, nyder jeg på nu 12. år atmosfæren på Vesterbro eller en frisk galop i skoven på min venindes søde heste. Og så har jeg en svaghed for at spotte fly.

Kontakt mig, hvis vi skal tage en kop kaffe og tale om, hvordan jeg kan hjælpe jer. 

Jeg startede Ghazaleh Communication i 2010, mens jeg stadig studerede. Ghazaleh betyder gazelle på arabisk – og så er det mit efternavn.  Jeg er nemlig udsprunget af en livslang kærlighedshistorie mellem en palæstinenser og en fynbo. Min lille virksomhed består kun af mig, for jeg foretrækker at bruge min tid på dét, jeg bedst kan lide at lave – nemlig overbevisende kommunikation. Til gengæld tager mit dygtige netværk fra, når opgaverne kræver mere end to hænder på tastaturet.
© 2016 ScrollMe Pro | ScrollMe by AccessPress Themes